Lunch menu

Thursday, 16 January

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjonfylld spättafilé

    med lime- och svartpepparsky samt örtpotatis

  • Gård: Texas chili med guacamole, nachos

    och rispilaff

  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour med soya

    och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajitas (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad laxfilé med kall romsås

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Högrevsgryta med kantareller

    gelé, inlagd gurka & ris

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

    eller Soppa & pannkakor

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hjort och vildsvinspannbiff med gräddkokt

    savoykål och äppelsky samt potatispure

  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv

    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile

    "puttanesca" tomat lök kapris oliver

  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld

    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Kalvytterfilé med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Grekiska biffar med Grekisk sallad

    och tzatziki

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Skaldjurssoppa med creme fraiche

    och vårlök samt chokladkaka med grädde

  • Gårdskyckling med rostad potatis

    och blomkål samt ramslöksmajo

  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne

    med fetaostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjursgryta, mejram, saffran

    grädde, vitlökskrutonger

  • Blodpudding, knaperstekt fläsk, lingon
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes

  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad

    salsaromesco

Pinoccio

  • fetaostfyllda färsbiffar serveras med

    potatis samt kryddad tomatsås

  • Fiskgratäng med färska skaldjur
Thursday, January 16