Lunch menu

Wednesday, 15 January

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming

    med skirat smör, citron och potatispuré

  • Gård: Chorizo, salsiccia och bratwurst

    med gräddstuvad potatis och rödlök

  • Äng: Grönsaksfylld paprika med rostad

    rödlök och potatispuré

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Viltfärsbiff (hjort, älg, ren, fläsk) med

    rårörda lingon & enbärssås, serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis

  • Kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)

    med tomatsås, serveras med ris

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqemole

  • Kålpudding med gräddsås

    & rårörda lingon

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    bambuskott & färska champinjoner

  • Pasta: med strimlad oxfilé, konjak

    svart peppar & grädde

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesan och pankostekt kyckling

    med timjansbakade betor och rostad vitlökssky

  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv

    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile

    "puttanesca" tomat lök kapris oliver

  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld

    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Fläskschnitzel med klyft potatis

    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Pytt i panna med stekt ägg

    och rödbetor

  • Panerad kolja med kall äpple-, rödlök-

    och pepparrotssås

  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne

    med fetaostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Flundra Grenoble, kapris, rödbeta,

    brynt smör, stekt lök

  • Pannbiff, gräddsås, karamelliserad lök

    saltgurka, kokt potatis

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes

  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad

    salsaromesco

Pinoccio

  • Slottstek på fransyska serveras

    med stekt potatis och rosé pepparsås

  • Smörstekt kolja filé med kokt potatis

    och samt curry färska räkor

Wednesday, January 15