Lunch menu

Tuesday, 14 January

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk med sparris- och

    örtcreme samt ruccolapotatis

  • Gård: Grillad fläskkarré med BBQ-sky

    chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng: Rostade rödbetor med feta

    solroskärnor, honung samt sparriscreme

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig biffpasta med färska champinjoner

    dijonsenap, vitlök & rosmarin

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong med timjanfräst potatis

    svampsås & rårörda lingon

  • Fiskgryta av lax & räkor med vitt vin, vitlök

    & grädde

  • Veg: Tortellinigratäng

    med kvibille ädel, valnötter & spenat

  • Wok: Fläskfilé fräst med jordsnötssås
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad skinka

    spenat & kvibille ädel

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Baconlindad köttfärslimpa med

    tomatgräddsås och risonisallad med grillade grönsaker

  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv

    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile

    "puttanesca" tomat lök kapris oliver

  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld

    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Hustes köttbullar med potatismos,gräddsås

    och lingonsyl

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och dillcreme

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med lök och skysås
  • Kräftströmming med potatismos
  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne

    med fetaostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kapkummel, ört- & potatisstomp

    parmesandressing, bönor

  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes

  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad

    salsaromesco

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk

    samt rårörda lingon

  • kyckling-pastagratäng
Tuesday, January 14