Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Monday, January 13
Brödernas kök
Sallad: Chèvresallad med valnötter
och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Sejfilé under morot- och zucchinitäcke
med dillmajonnäs och rostad potatis
Gård: Citrondoftande kalvfärsbiff
med ratatouille och råstekt potatis
Äng: Ostgratinerad zucchini med ratatouille
och råstekt potatis
Pasta: Pasta Carbonara med grädde
svartpeppar och grana padano
Restaurang Chili & Lime
Sydamerikansk chili-biffgryta
med nacho-chips & guacamole, serveras med ris
Veg: vegetarisk chili-gryta
Äppelciderbräserad svensk fläskkarré
med skysås, serveras med timjanrostad potatis
Indisk: chicken korma
Vegan: green beans thoran
Asiatisk lunchbuffé
Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé
med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Porterstek med potatisgratäng, gelé
& pressgurka
Stekt panerad torskfilé
med skagensås
Veg: Grönsaksbiff med potatisgratäng
gelé & pressgurka
Wook: Kyckling med cocosmjölk
& färsk röd chili
Pasta: Spaghetti Bolognese
med riven ost
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Grillad karre med rostad potatis bbq-sås
och friterad lök
Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv
med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky
Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile
"puttanesca" tomat lök kapris oliver
Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld
pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås
La Fontana
Italienska biffar med ugns bakad potatis
och tomatsås
Bräserad högrev med ris
och rödvinssås
Scandic Väst
Lunchstängt
P2 Restaurang & Catering
Kryddhonungsglacerade revben
med svartvinbärsgräddsås
Panerad rödspätta med rödbets-
och kapriscreme
Vegetarisk spenat- och svamplasagne
med fetaostcreme
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Räksallad med ägg och syrad rödlök
Kycklingsallad med knaprigt bacon
och färskriven parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Fisk & Skaldjurspaella, aioli
Gräddbräserad majskyckling, rökt sidfläsk
brysselkål, potatis
Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes
Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad
salsaromesco
Pinoccio
Plommonspäckade karré med kokt potatis
och gräddsås
Panerad spätta med kokt potatis
och samt dillsås
Monday, January 13