Lunch menu

Monday, 13 January

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sejfilé under morot- och zucchinitäcke

    med dillmajonnäs och rostad potatis

  • Gård: Citrondoftande kalvfärsbiff

    med ratatouille och råstekt potatis

  • Äng: Ostgratinerad zucchini med ratatouille

    och råstekt potatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta

    med
nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • Veg: vegetarisk chili-gryta
  • Äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med skysås, serveras med timjanrostad potatis

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng, gelé

    & pressgurka

  • Stekt panerad torskfilé

    med skagensås

  • Veg: Grönsaksbiff med potatisgratäng

    gelé & pressgurka

  • Wook: Kyckling med cocosmjölk

    & färsk röd chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad karre med rostad potatis bbq-sås

    och friterad lök

  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv

    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile

    "puttanesca" tomat lök kapris oliver

  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld

    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Italienska biffar med ugns bakad potatis

    och tomatsås

  • Bräserad högrev med ris

    och rödvinssås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddhonungsglacerade revben

    med svartvinbärsgräddsås

  • Panerad rödspätta med rödbets-

    och kapriscreme

  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne

    med fetaostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & Skaldjurspaella, aioli
  • Gräddbräserad majskyckling, rökt sidfläsk

    brysselkål, potatis

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes

  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad

    salsaromesco

Pinoccio

  • Plommonspäckade karré med kokt potatis

    och gräddsås

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och samt dillsås

Monday, January 13