Lunch menu

Monday, January 13

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sejfilé under morot- och zucchinitäcke
    med dillmajonnäs och rostad potatis
  • Gård: Citrondoftande kalvfärsbiff
    med ratatouille och råstekt potatis
  • Äng: Ostgratinerad zucchini med ratatouille
    och råstekt potatis
  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta
    med
nacho-chips & guacamole, serveras med ris
  • Veg: vegetarisk chili-gryta
  • Äppelciderbräserad svensk fläskkarré
    med skysås, serveras med timjanrostad potatis
  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé
    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng, gelé
    & pressgurka
  • Stekt panerad torskfilé
    med skagensås
  • Veg: Grönsaksbiff med potatisgratäng
    gelé & pressgurka
  • Wook: Kyckling med cocosmjölk
    & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad karre med rostad potatis bbq-sås
    och friterad lök
  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv
    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile
    "puttanesca" tomat lök kapris oliver
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld
    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Italienska biffar med ugns bakad potatis
    och tomatsås
  • Bräserad högrev med ris
    och rödvinssås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddhonungsglacerade revben
    med svartvinbärsgräddsås
  • Panerad rödspätta med rödbets-
    och kapriscreme
  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne
    med fetaostcreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & Skaldjurspaella, aioli
  • Gräddbräserad majskyckling, rökt sidfläsk
    brysselkål, potatis
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes
  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad
    salsaromesco

Pinoccio

  • Plommonspäckade karré med kokt potatis
    och gräddsås
  • Panerad spätta med kokt potatis
    och samt dillsås
Monday, January 13