Lunch menu

Friday, 17 January

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fisk- och grönsaksgryta med limeaioli

    krutonger och kräftstjärtar

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med tzatziki och potatishalva

  • Äng: Stekt kryddig morotsbiff med tzatziki

    och potatishalva

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Black angus-hamburgare

    med klyftpotatis & tillbehörsbuffé

  • Veg: krispig halloumi-burgare
  • Ugnsgrillad laxfilé med kall romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev m pommes

    coleslawsallad, tryffelaioli & BBQ-sås

  • Vaggeryds Isterband med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Rödbetsbiff med chevre

    samt pommes, coleslaw, tryffelaioli & örtsås

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    färsk röd chili & vitlök

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i dillsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med rostade rotfrukter

    och bearnaise samt rösvinssky

  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv

    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile

    "puttanesca" tomat lök kapris oliver

  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld

    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ
  • Ryggbiff med stekt potatis

    och harissasås

  • Falafelbuffé med färska grönsaker

    och vitlöksås

  • Fish&chips med klyftpotatis

    och hollandaisesås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med smålök, bacon

    champinjoner, potatismos och lingon

  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne

    med fetaostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kokt torsk, ägg63, potatispuré

    pepparrot, krasse

  • Fläskschnitzel, stekt potatis, kapris

    & sardellsmör, rödvinssås

Pinoccio

  • Entrecote serveras med rödvinssås

    och bearnaisesås

  • Ugnsbakad lax serveras med hummersås
Friday, January 17