Lunch menu

Wednesday, 7 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad kungsflundra med remouladsås,

    citron och kokt potatis

  • Gård: Texas beef chili med guacamole, nachos och ris
  • Äng: Kryddig bönbiff med rostade

    pumpakärnor, guacamole och ris

  • Pasta: Spagetti med bacon, tomat

    och kronärtskocka samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta,

    rödlök och paprika samt limeaioli

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff med skysås, inlagd gurka & lingon,

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad bratwurst med senap- & pepparrotscreme.

    Serveras med honungsrostade rotsaker

  • Indisk: Pepper chicken
  • Vegan: Mixed beans thoran
  • Poke bowl med kyckling med

    femkrydda, lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: Sprödbakad kapkummelfilé med remouladsås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle

    och jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    och currysås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med picklad rödlök & cognacsgräddsås
  • Veg: Pasta med broccoli i gorgonzolasås
  • Wok: Fläskfilé i sötsursås & ris
  • Pasta: med oxfilé i gorgonzolasås

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk högrevsragu med ingefärsbakade

    morötter och rostad sesamaioli

La Fontana

  • Grekiska biffar med stekt potatis och tzatziki
  • Flankstek med stekta grönsaker och chimichurysås

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med dijonsenap- och gräslökssås
  • Ostpanerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk pasta med zucchini, paprika,

    lök, parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Citron- & timjanbakad karré, äppelcidersås,

    cocktailtomat, rostade rotsaker

Pinoccio

  • Plommonspäckad karré med pepparsås och äppelmos
  • Panerad rödspätta, kokt potatis och remouladsås
Wednesday, August 7