Lunch menu

Tuesday, 6 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli. Toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gård: Lammfärsbiff med tzatziki samt

    potatis- och rotsaksgratäng

  • Pasta: Spagetti med bacon, tomat och

    kronärtskocka samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta,

    rödlök och paprika samt limeaioli

  • Hav: Vitvinskokt koljafilé med grönärtspuré

    och spenatrisoni

  • Äng: Falafel med tzatziki samt potatis- och

    rotfruktsgratäng

Restaurang Chili & Lime

  • Pankopanerad kycklingfilé med champinjonsås & gelé,

    serveras med ugnsrostad potatis

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Indisk: Chicken tikka masala
  • Vegan: Chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: Stekt panerad rödspättafilé med remouladsås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker,

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: Kycklingspett, med klyftpotatis eller

    wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med skagenröra
  • Veg: Grönsakspytt med rödbetor
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök & nudlar
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Panko- och ädelostgratinerad kyckling

    med potatisgratäng och rosmarinssky

La Fontana

  • Ryggbiff med steka grönsaker och bearnaisesås
  • Souvlaki med klyft potatis och stekta grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med rödbeta, kapris, lök och skirat smör
  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk pasta med zucchini,

    paprika, lök, parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax & skaldjurstagliatelle, kantareller, gräslök
  • Slottsstek, pressgurka, hasselbackspotatis, gräddsås

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt rårörda lingon
  • Korvstroganoff med ris
Tuesday, August 6