Lunch menu

Monday, 5 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chevrésallad med valnötter och honung,

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Prästostöverbakad sejfilé

    med sirapsstekt palsternacka och grönsaksris

  • Gård: Kycklingfilé Mojo rojo med

    sauterade grönsaker och saltbakad potatis

  • Äng: Vegetarisk gulaschgryta med rispilaff och örtkeso
  • Pasta: Spaghetti med bacon, tomat

    och kronärtskocka samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta,

    rödlök och paprika samt limeaioli

Restaurang Chili & Lime

  • Kantarelldoftande fläskfilégryta,

    serveras med ris eller kokt potatis

  • Nötköttbullar med gräddsås & lingon,

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: Chicken tikka masala
  • Vegan: Chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: Stekt panerad rödspättafilé med remouladsås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker,

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: Kycklingspett, med klyftpotatis eller

    wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Veg: Falafel med stuvade makaroner
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja & vitlök samt ris
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Köttbullar med stuvade makaroner eller

    kokt potatis, gräddsås & lingon

Restaurang Matkultur

  • Vitlöksbakad karre med spetskålsslaw och

    tomatsky samt rostad potatis

La Fontana

  • Fläskfilégryta med morötter och champinjoner

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med gräddsås och lingon
  • Panerad rödspätta med kall ägg- och purjolökssås
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk pasta med zucchini,

    paprika, lök, parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Högrevslasagne, grana padano crème, rucola
  • Kycklingcurry, ingefära, jasminris, koriander

Pinoccio

  • Köttfärslimpa med champinjonsås,

    kokt potatis och rårörda lingon

  • Lättpanerad sejfilé, kokt potatis och hummersås
Monday, August 5