Lunch menu

Thursday, 8 August

Brödernas kök

  • Sallad: Halloumi med stekt kål, kyckling, bulgur och

    tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad torskfilé med

    ruccolahollandaise och örtrostad potatis

  • Gård: Basilikastekt fläskytterfilé med

    baconstuvad vitkål och råstekt potatis

  • Äng: Sellerischnitzel serveras med rödkålsallad,

    råstekt potatis och saltgurka

  • Pasta: Spagetti med bacon,

    tomat och kronärtskocka samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta,

    rödlök och paprika samt limeaioli

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Ugnsgrillad laxfilé med örtcremé, serveras med

    dillstekt potatis

  • Indisk: Pepper chicken
  • Cegan: Mixed beans thoran
  • Pokebowl med yakiniku-biffar, lax eller halloumi

    på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle

    och jordnötssås

  • Veg 3: Samosa.knyter med lättwokade grönsaker och

    currysås

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiffar med ragu på tomat,

    zucchini och lök samt stompad potatis

La Fontana

  • Kycklingschnitzel med stekt potatis och champinjonsås
  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad rapsgriskarré med klyftpotatis och bearnaise
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk pasta med zucchini, paprika,

    lök, parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Pinoccio

  • Skomakarlåda med stekt potatis och rosépepparsås
  • Kycklingschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Thursday, August 8