Lunch menu

Friday, 9 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli,

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gård: Husets baconburgare med bröd,

    dressing och saltgurka samt klyftpotatis

  • Äng: Kreolsk grönsaksjambalaya

    med chilimajonnäs och dressad sallad

  • Pasta: Spagetti med bacon, tomat och

    kronärtskocka samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta,

    rödlök och paprika samt limeaioli

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt fläskfilé med 3-pepparsås, serveras

    med lättfrästa haricots verts och potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med örtcremé. Serveras med

    kokt potatis och citron

  • Indisk: Pepper Chicken
  • Vegan: Mixed bean thoran
  • Pokebowl med fläskkarré, lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter, vårrulle

    och jordnötssås

  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle och jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade grönsaker och

    currysås

  • Grill: Kycklingspett med klyftpotatis eller wokade

    grönsaker, ris och jordnöttsås

Restaurang Husman

  • Fläskfilé "Black & White"
  • Veg: Morotsbiffar med bearnaise & grilltomat
  • Wok: Kyckling med svart peppar & färsk röd chili
  • Pasta: Pastagratäng "Rigatoni" med skinka & ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Hamburgar-buffé med tillbehör

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk pasta med zucchini, paprika, lök,

    parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, tartarsås, kokt potatis, gröna ärtor
  • Chilibakad fläskfilé, rostad potatis,

    rödvinssås, kallslagen bearnaise

Pinoccio

  • Ryggbiff med pommes och bearnaisesås
  • Lasagne al forno med tomatsallad och parmesan
Friday, August 9