Lunch menu

Wednesday, 27 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt rödspätta

    med vispad pepparrots-cremefraiche och dillkokt potatis

  • Osso bucco på fläskytterfilé

    med citron, vin och vitlök samt rostad potatis

  • Osso bucco på palsternacka

    med lökkokt ris

  • Krämig sallad på potatis, bönor och ägg

    toppad med rökt lax och örter

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff

    med dragonsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgrillade svenska revbenspjäll

    med äppelmos & gräddsås, serveras med kokt potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    malabari chicken curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk spinach with dal

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bruna bönor

    med stekt fläsk

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn samt jordnötssås & ris

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med oxfilé, svart peppar & färska champinjoner

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff

    med chilistuvad lök råstekt potatis och pepparsky

  • Veckans kött

    Wallenbergare på hjort från Stjärnorp med potatispure och lingonsky

  • Veckans under ytan

    Västkustwallenbergare med citronsmör gröna ärtor och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscrouqetter med ärthummus och matvetesallad

Wednesday, September 27