Lunch menu

Thursday, 28 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Fish`n`chips

    med Rhode Islandsås, citron och vinäger

  • Viltfärsbiff

    med lingongräddsås, baconcrunch och potatispuré

  • Ingefärsglaserad blomkål

    med bakade tomater och potatispuré

  • Krämig sallad på potatis, bönor och ägg

    toppad med rökt lax och örter

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken kolapuri, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Porterstek

    med potatisgratäng & gelé

  • Veg

    Ärt/Champinjonsoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta

    med rökt lax i gräslökssås

Restaurang Matkultur

  • Biffsaute

    med grillade grönsaker och salzinaaioli

  • Veckans kött

    Wallenbergare på hjort från Stjärnorp med potatispure och lingonsky

  • Veckans under ytan

    Västkustwallenbergare med citronsmör gröna ärtor och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscrouqetter med ärthummus och matvetesallad

Thursday, September 28