Lunch menu

Friday, 29 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad lättrimmad torskfilé

    med ägg, stenbitsrom och persilja samt vitvinssås

  • Mixed grill (fläskfilé, kyckling, majskolv)

    med chilibearnaise och gratinerad potatis

  • Kikärtsbiff

    med chilibearnaise och gratinerad potatis

  • Krämig sallad på potatis, bönor och ägg

    toppad med rökt lax och örter

Restaurang Chili & Lime

  • Black angus-hamburgare

    med tillbehörsbuffé, serveras med klyftpotatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken kolapuri, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda

    med fläsknoisette, potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling "Mongolian style"

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Krossad karre med färsk chorizo

    samt papas mojo rojo och citronyoghurt

  • Veckans kött

    Wallenbergare på hjort från Stjärnorp med potatispure och lingonsky

  • Veckans under ytan

    Västkustwallenbergare med citronsmör gröna ärtor och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscrouqetter med ärthummus och matvetesallad

Friday, September 29