Lunch menu

Tuesday, 26 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gratinerad alaskafilé

    med kräftstjärtar och dill samt ljummen matvetesallad

  • Nattbakad rödvinsbrässerad högrev

    med kantarellgräddsås, lingon och klyftpotatis

  • Paprika- och chiligryta

    med kumminkryddad kesella och matvetesallad

  • Krämig sallad på potatis, bönor och ägg

    toppad med rökt lax och örter

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingo

  • Krämig kycklingpasta

    med portobello-svamp & färsk spenat

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    malabari chicken curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk spinach with dal

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Biff à la Lindström

    med rödbetor & kapris samt gräddsås & inlagd gurka

  • Stekt strömmingsflundra

    med potatismos

  • Veg

    Pasta med spenat, valnötter & färska champinjoner

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med strimlad fläskfilé, bacon & kantareller

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Wallenbergare på hjort från Stjärnorp med potatispure och lingonsky

  • Veckans under ytan

    Västkustwallenbergare med citronsmör gröna ärtor och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscrouqetter med ärthummus och matvetesallad

Tuesday, September 26