Lunch menu

Monday, 25 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Husets fiskgryta

    med saffran, vitt vin, potatis samt purjocreme

  • Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig skysås och råstekt potatis

  • Ajvarslungad pasta

    med champinjoner, zuccini och blekselleri

  • Krämig sallad på potatis, bönor och ägg

    toppad med rökt lax och örter

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel

    med svampsås & gelé, serveras med stekt potatis

  • Korv stroganoff

    med ris

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    malabari chicken curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk spinach with dal

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill- & romsås

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg

    Grönsaksgryta"Jakob" med banan & jordnötter

  • Wok

    Fläskfilé med svart peppar & chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Helstekt grisrygg

    med gräddglaserad spetskål och plommonsky samt sockerstekt potatis

  • Veckans kött

    Wallenbergare på hjort från Stjärnorp med potatispure och lingonsky

  • Veckans under ytan

    Västkustwallenbergare med citronsmör gröna ärtor och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscrouqetter med ärthummus och matvetesallad

Monday, September 25