Lunch menu

Thursday, 21 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt panerad kummel

    med skagensås, citron och smörsvängd potatis

  • Kycklinglasagne

    med chili- och limeaioli samt ärtskott

  • Vegetarisk lasagne

    med chili- och limeaioli och ärtskott

  • Ceasarsallad

    med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (svenskt kött) eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Halstrad färsk laxfilé

    med dill- & gräslökscreme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken tikka masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk tikka masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Dillkött

    med morötter & kokt potatis

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Veg

    Ärt/Potatis-& purjolökssoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling

    med Grönsakslasse och basilikaaioli

  • Veckans kött

    Griskind med potatis och selleripure samt söt syrlig löksky

  • Veckans under ytan

    Citronbakad sejfile med musselsmörsås och spenatstompad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatis Gnocchi med svamp bönor och spenat

Thursday, September 21