Lunch menu

Friday, 22 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Panko- och parmesanbakad torsk

    med citrongräddsås och pestopotatis

  • Wallenbergare på kalvfärs

    med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

  • Fylld paprika

    med potatis- och grönsakspanna

  • Ceasarsallad

    med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (kycklingfilé, fläsknoisette, chorizo)

    med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • Halstrad färsk laxfilé

    med dill- & gräslökscreme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken tikka masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk tikka masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare

    med bröd, klyftpotatis, coleslaw & tillbehör

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Grönsakspuckar med dillstuvad potatis

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med kyckling, soltorkad tomat & oregano

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev "Provencale"

    med råstekt potatis vitlökssmör och bakad tomat

  • Veckans kött

    Griskind med potatis och selleripure samt söt syrlig löksky

  • Veckans under ytan

    Citronbakad sejfile med musselsmörsås och spenatstompad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatis Gnocchi med svamp bönor och spenat

Friday, September 22