Lunch menu

Wednesday, 20 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Koljafilé

    med rostade solroskärnor, citronsyrad gurka, kaprissås och potatis

  • Köttgryta på nöt och choritzo

    serveras med majsyoghurt och lökrostat potatisstomp

  • Kidneybönbiff

    med majsyoghurt och lökrostat potatisstomp

  • Ceasarsallad

    med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingpiccata

    (ostpanerad kycklingfilé) med tomatsås, serveras med ris

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed beans in tomato sauce

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sesambakad laxfilé

    med basilikacreme & grilltomat

  • Köttfärslimpa

    med kantarellsås, lingon & pressgurka

  • Veg

    Sesambakad aubergine med basilikacreme & grilltomat

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & färsk röd chili

  • Pasta

    Tortellinigratäng med rökt skinka & ädelost

Restaurang Matkultur

  • Chili

    med svarta bönor avocadoyoghurt och rostad potatis

  • Veckans kött

    Griskind med potatis och selleripure samt söt syrlig löksky

  • Veckans under ytan

    Citronbakad sejfile med musselsmörsås och spenatstompad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatis Gnocchi med svamp bönor och spenat

Wednesday, September 20