Lunch menu

Tuesday, 19 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Halstrad sejfilé

    med äpple, keso- och purjoröra serveras med örtpotatis

  • Basilikarubbad fläskytterfilé

    med vitlökssky, soltorkad tomatcreme samt rostad potatis

  • Sellerischnitzel

    med soltorkad tomatcreme och rostad potatis

  • Ceasarsallad

    med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle

    med strimlad ryggbiff, färska champinjoner & krämig pepparsås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed beans in tomato sauce

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Mustig höstgryta

    av högrev med rödvin, bacon, svamp & gelé

  • Veg

    Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Wok

    Kyckling med thai basilika & färsk ingefära

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Baconlimpa

    med lökfrästa bönor potatispure och svampsås

  • Veckans kött

    Griskind med potatis och selleripure samt söt syrlig löksky

  • Veckans under ytan

    Citronbakad sejfile med musselsmörsås och spenatstompad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatis Gnocchi med svamp bönor och spenat

Tuesday, September 19