Lunch menu

Monday, 18 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Vinpocherad hokifilé

    med skummig hummersås, rotsaker och kokt potatis

  • Chiligratinerad färsbiff

    med paprikagräddsky och råstekt potatis

  • Krämig pasta

    med zuccini, tomat, paprika och oliver

  • Ceasarsallad

    med kyckling, rödlök och krutonger

Restaurang Chili & Lime

  • BBQ-grillad svensk fläskytterfilé

    med portvinstuvade champinjoner, serveras med örtrostad potatis

  • Kåldolmar

    med gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed beans in tomato sauce

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kåldolmar

    med gräddsås, lingon & kokt potatis

  • Stekt panerad spättafilé

    med västkuströra

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn, cocosmjölk & curry

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med cocosmjölk & röd curry

  • Pasta

    med fläskfilé, salami & strimlad paprika

Restaurang Matkultur

  • Isterband från Åkes chark i Tingsryd

    med äppelsenap inlagd gurka och skånsk potatis

  • Veckans kött

    Griskind med potatis och selleripure samt söt syrlig löksky

  • Veckans under ytan

    Citronbakad sejfile med musselsmörsås och spenatstompad potatis

  • Veckans vegetariska

    Potatis Gnocchi med svamp bönor och spenat

Monday, September 18