Lunch menu

Thursday, 14 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Citronbakad sejfilé

    med gräddkokt spenat och smörad potatis

  • Rostad kycklingfilé

    med sås på dijon och creme fraiche samt rosmarinpotatis

  • Kryddig bönbiff

    med gräddkokt spenat och smörad potatis

  • Pastasallad

    med salami, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    toppad med gremolata-aioli, samt kladdkaka med vispgrädde

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad kummelfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk cabbage thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Räksoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Helstekt fläskfilé

    med potatisgratäng, grilltomat & sherrysås

  • Veg

    Ost-& grönsaksfylld zucchini med potatisgratäng

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med strimlad rostbiff i paprikasås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Oliv och tomatbakad karre

    med rostad amandine och parmesancreme

  • Veckans kött

    Asiatisk råbiff med picklad lök soyamajo och rostade sesamfrön samt potatischips

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse

  • Veckans vegetariska

    Pizza "blanco" med bakade tomater och kronhjärtan

Thursday, September 14