Lunch menu

Friday, 15 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Grönsaksfylld rödspättafilé

    med krämig limesås och dillpotatis

  • Helstekt fläskfilé

    med rosépepparsås och gratinerad potatishalva

  • Vårrulle sweet´n´sour med jasminris
  • Pastasallad

    med salami, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)

    serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med pesto-creme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk cabbage thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Spare Ribs

    med BBQ-sås

  • Veg

    Ostpanerad quorn med bearnaise & ärtor

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & vitlök

  • Pasta

    "Delicata" med bacon, salami, paprika & lök

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burgare

    med baconmajo och syrad lök

  • Veckans kött

    Asiatisk råbiff med picklad lök soyamajo och rostade sesamfrön samt potatischips

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse

  • Veckans vegetariska

    Pizza "blanco" med bakade tomater och kronhjärtan

Friday, September 15