Lunch menu

Tuesday, 12 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad torsk

    med provencalska grönsaker, limeyoghurt samt örtris

  • Färsruta toppad med feta, oliver och soltorkad tomat

    med basilikasås och potatisgratäng

  • Majsplättar

    med het bönsalsa och örtcreme

  • Pastasallad

    med salami, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, citron & örter

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Chicken nirali, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk dal tadka

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella

    med saffransaioli

  • Chili con carne

    med ris, tortilla & nachos

  • Veg

    Grönsaks chili med quornfärs samt ris, tortilla & nachos

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med oxfilé & kantareller i ädelostsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltskav

    med myltade lingon och potatispure

  • Veckans kött

    Asiatisk råbiff med picklad lök soyamajo och rostade sesamfrön samt potatischips

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse

  • Veckans vegetariska

    Pizza "blanco" med bakade tomater och kronhjärtan

Tuesday, September 12