Lunch menu

Monday, 11 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Champinjongratinerad hokifilé

    med gräddkokt purjo samt citruspotatis

  • Grillad fläskytterfilé

    med tomatiserad bearnaise och ugnsrostad potatis

  • Rårakor

    med rostade rotsaker och lingon

  • Pastasallad

    med salami, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta (högrev med kantareller & dijonsenap)

    serveras med ris eller kokt potatis

  • Dillfylld strömmingsflundra

    med skirat smör & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Sprödbakad torskfilé med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Chicken nirali, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk dal tadka

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, naanbröd & raijta

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås

  • Veg

    Indisk grönsaksgryta med basmatiris, naanbröd & raijta

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev

    med glaserade höstgrönsaker samt sötsyrlig äppelgräddsås

  • Veckans kött

    Asiatisk råbiff med picklad lök soyamajo och rostade sesamfrön samt potatischips

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse

  • Veckans vegetariska

    Pizza "blanco" med bakade tomater och kronhjärtan

Monday, September 11