Lunch menu

Thursday, 7 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Smörstekt hokifilé

    med chili- och fänkålsmajonäs och ruccolapotatis

  • Viltskavspanna i grädde

    med rårörda lingon och potatispuré

  • Ostgratinerad blomkål

    med rostad morot och potatispuré

  • Sallad på rökt lax, ägg och bulgur

    toppad med pepparrots-cremefraiche

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé, med dill-hollandaise

    serveras med sockerärtor, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    punjabi chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk cabbage thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med ättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Kalops

    med rödbetor & kokt potatis

  • Veg

    Ärt/Champinjonsoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

Restaurang Matkultur

  • Pulled chicken

    "Milanese style"

  • Veckans kött

    Secreto från utegris med bakade rotfrukter och äppel/pepparots chutney

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Veg "Lasse"

Thursday, September 7