Lunch menu

Friday, 8 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Husets fiskgryta

    med citronaioli, toppad med kräftstjärtar och purjo

  • Hemgjord hamburgare på nötfärs

    med klassiska tillbehör och klyftpotatis

  • Vegetarisk paj

    med citronaioli och ärtskott

  • Sallad på rökt lax, ägg och bulgur

    toppad med pepparrots-cremefraiche

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk kycklingfilé

    fylld med mozzarella, salami & färsk basilika, serveras med cidersås & klyftpotatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé, med dill-hollandaise

    serveras med sockerärtor, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    punjabi chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk cabbage thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med ättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Västkustnoisette

    med bearnaise, räkor & sparris

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Pasta

    med strimlad rostbiff i pepparsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mixed Grill
  • Veckans kött

    Secreto från utegris med bakade rotfrukter och äppel/pepparots chutney

  • Veckans under ytan

    Fish n chips

  • Veckans vegetariska

    Veg "Lasse"

Friday, September 8