Lunch menu

Wednesday, 6 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnstekt alaskafilé

    med sparris och dill i hummersås samt gratinerad potatis

  • Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg)

    serveras med skysås och stekt potatis

  • Falafel

    med ananassalsa, keso och örtris

  • Sallad på rökt lax, ägg och bulgur

    toppad med pepparrots-cremefraiche

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svenskt kött) med smak av dijonsenap

    serveras med dragonsås, lingon, potatismos eller kokt potatis

  • Isterband från Hugos chark i Gränna

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med ättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff

    med kantarellsås, potatismos, lingon & inlagd gurka

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg

    Feta-& grönsaksfylld paprika med persiljestuvad potatis

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära och thai basilika

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & strimlad rökt kalkon

Restaurang Matkultur

  • Femöring

    med stekt lök och persiljesmör

  • Veckans kött

    Secreto från utegris med bakade rotfrukter och äppel/pepparots chutney

  • Veckans under ytan

    Fish n chips

  • Veckans vegetariska

    Veg "Lasse"

Wednesday, September 6