Lunch menu

Tuesday, 5 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Bakad sejrygg

    under täcke av zuccini, morot och färskost serveras med dillpotatis

  • Panerad kycklingschnitzel

    med persiljesmör, rödvinssås och råstekt potatis

  • Rostad aubergine

    med chipotlecreme och råstekt potatis

  • Sallad på rökt lax, ägg och bulgur

    toppad med pepparrots-cremefraiche

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé, curry & ananas

    toppad med cashewnötter

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med ättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sesambakad laxfilé

    med wasabicreme & wokade grönsaker

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Veg

    Grönsaks pytt med rödbetor & stekt ägg

  • Wok

    Fläskfilé med cashewnötter & chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Halstrad fläsksida

    med currybakad blomkål och äppelgräddsås

  • Veckans kött

    Secreto från utegris med bakade rotfrukter och äppel/pepparots chutney

  • Veckans under ytan

    Fish and Chips

  • Veckans vegetariska

    Veg "Lasse"

Tuesday, September 5