Lunch menu

Monday, 4 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Limeöverbakad torskfilé

    med kall örtcreme och smörsvängd potatis

  • Mustig gryta på nötkött, kryddiga korvar och lök

    serveras med rispilaff

  • Broccolibiff

    med marinerad kronärtskocka och rispilaff

  • Sallad på rökt lax, ägg och bulgur

    toppad med pepparrots-cremefraiche

Restaurang Chili & Lime

  • Hjortgryta med rotfrukter, enbär & timjan

    serveras med ugnsrostad eller kokt potatis & gele

  • Honung- & örtmarinerad svensk fläskkarré

    med grönpepparsås, serveras med ugnsrostad potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med ättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner eller kokt potatis & gräddsås, lingon

  • Stekt panerad torskfilé

    med dansk remouladsås

  • Veg

    Falafel med stuvade makaroner

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med fläskfilé, spenat & färska champinjoner

Restaurang Matkultur

  • Ragu på soyabakad fransyska

    med slaw på asiatisk kål och syltad lök

  • Veckans kött

    Secreto från utegris med bakade rotfrukter och äppel/pepparots chutney

  • Veckans under ytan

    Fish n chips

  • Veckans vegetariska

    Veg "Lasse"

Monday, September 4