Lunch menu

Thursday, 31 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnstekt torskfilé med sidfläsk, vitvinssås samt örtkokt potatis

  • Gård

    Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon samt rotfruktsstomp

  • Äng

    Pankopanerad selleri med limekesella och rotfruktsstomp

  • Sallad

    SALLAD: Salami, mozarella och oliver på bädd av potatis och tomat samt basilikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • halstrad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med fänkålsallad, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken malabar korma, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk, mixed beans

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Honung-& chevregratinerad kycklingfilé

    med rotfruktsgratäng, basilikasås

  • Veg

    Ärt/Broccolisoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Biffwok med strimlad lök, champinjoner & cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Färsk Salsiccia

    med fänkålstzatsiki och citronstompad potatis samt balsamicosky

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta med rökt sidfläsk champinjoner samt selleripure

  • Veckans under ytan

    Kummelfile med betor och kapris samt skirat smör

  • Veckans vegetariska

    Svamprisotto med bakad fänkål

Thursday, August 31