Lunch menu

Friday, 1 September

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fiskwallenbergare med limegräddsås, ärtor och potatispuré

  • Gård

    Kycklinglårfilé med äppelcidersky samt lök- och spenatrisotto

  • Äng

    Stekt morotsbiff med lök- och spenatrisotto

  • Sallad

    Salami, mozzarella och oliver på bädd av potatis och tomat samt basilikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad black angus-entrecôte med choronsås

    serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • Halstrad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken malabar korma, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk, mixed beans

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    med konjaksdoftande pepparsås & baconbrynta haricot

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja & chili

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i dillsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ädelostfylld kyckling

    med rotfruktsgratäng och rödvinssky samt lökfrästa vaxbönor

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta med rökt sidfläsk champinjoner samt selleripure

  • Veckans under ytan

    Kummelfile med betor och kapris samt skirat smör

  • Veckans vegetariska

    Svamprisotto med bakad fänkål

Friday, September 1