Lunch menu

Wednesday, 30 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad rödspätta med remouladsås, citron och dillslungad potatis

  • Gård

    Tre sorters korv (salciccia, choritzo, bratwurst) med skånsk potatis och senap

  • Äng

    Svampfyllda kroppkakor med lingon och skirat smör

  • Sallad

    Salami, mozarella och oliver på bädd av potatis och tomat samt basilikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Wallenbergare (100% svensk kalvfärs)

    med gräddsås & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Fiskgratäng italiano (med tomat & mozzarella)

    serveras med kokt potatis eller potatismos

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk, dal palak

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, lingon, gräddsås & ärtor

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill & vitt vin

  • Veg

    Ostpanerad quorn med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Wok

    Fläskfiléwok med jordnötssås

  • Pasta

    med kyckling, mozzarella & örter

Restaurang Matkultur

  • Pepparrotskött

    med bakade morötter och friterad savoykål

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta med rökt sidfläsk champinjoner samt selleripure

  • Veckans under ytan

    Kummelfile med betor och kapris samt skirat smör

  • Veckans vegetariska

    Svamprisotto med bakad fänkål

Wednesday, August 30