Lunch menu

Tuesday, 29 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Champinjongratinerad kapkummel med citrusgräddsky samt buljongkokt bulgur

  • Gård

    Kryddiga nötfärsbullar med tagliatelle, tomatsås och gremolata

  • Äng

    Gräddig grönsaksgryta med fänkål och tomat samt tagliatelle

  • Sallad

    Salami, mozarella och oliver på bädd av potatis och tomat samt basilikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Spaghetti med fläskfilé

    färska champinjoner, vitlök & bacon

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk, dal palak

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé

    med västkuströra

  • Kålpudding

    med gräddsås & lingon

  • Veg

    Pasta med färska champinjoner, spenat & gorgonzola

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Pasta med fläskfilé & salami i krämig ostsås

Restaurang Matkultur

  • Soya och sesamglaserad karré

    med nudlar och ingerfärsaioli

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta med rökt sidfläsk champinjoner samt selleripure

  • Veckans under ytan

    Kummelfile med betor och kapris samt skirat smör

  • Veckans vegetariska

    Svamprisotto med bakad fänkål

Tuesday, August 29