Lunch menu

Monday, 28 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt sejfilé med skirat smör, kapris, rödbetor samt potatispuré

  • Gård

    Helstekt fläskytterfilé med rödvinssky, ratatouille och råstekt potatis

  • Äng

    Honungsglacerad palsternacka med kapris, rödbetor och potatispuré

  • Sallad

    Salami, mozarella och oliver på bädd av potatis och tomat samt basilikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    serveras med tomat- & rödlöksallad

  • Grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk, dal palak

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver samt ris

  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Kyckling med vitlök & färsk röd chili

  • Pasta

    "Tricolore" med rökt lax i gräslökssås

Restaurang Matkultur

  • Köttbullar

    med gräddsås lingon och pressgurka samt kokt potatis

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta med rökt sidfläsk champinjoner samt selleripure

  • Veckans under ytan

    Kummelfile med betor och kapris samt skirat smör

  • Veckans vegetariska

    Svamprisotto med bakad fänkål

Monday, August 28