Lunch menu

Thursday, 24 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad torskfilé med skarpsås, citron och smörsvängd potatis

  • Gård

    Ugnsbakad kycklingfilé med baconcrisp, dijonsås och rosmarinpotatis

  • Äng

    Fyllda auberginerullader med paprikayoghurt samt ris

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (svensk blandfärs)

    med tillbehörsbuffé

  • Vitlök- & örtmarinerad kycklingfilé

    med rödvinssky, serveras med ruccolasallad & rostad potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt panerad kapkummelfilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Chicken vindaloo, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Fisk-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg

    Grönsakspaella med aioli

  • Wok

    Kyckling med sweet chili & mango

  • Pasta

    med strimlad rostbiff & ädelost

Restaurang Matkultur

  • Högrev

    med buljongkokta rotfrukter och persiljecreme

  • Veckans kött

    Helgrillad fläskfile med potatis och skogssvampstortilla samt lökfrästa bönor och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Flundra med kräftsås och morötter samt friterad spenat

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med pepparrotshollandaise

Thursday, August 24