Lunch menu

Wednesday, 23 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Örtbakad hokifilé med citronhollandaise samt rotfruktspytt

  • Gård

    Kalvfärslimpa med gräddsky, rårörda lingon och persiljestompad potatis

  • Äng

    Mangoglaserad blomkål med rotsakspytt och limecreme

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svensk blandfärs)

    med stekt lök, gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad svensk falukorv

    (fylld med äpple, bostongurka, senap), serveras med potatismos

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt panerad rödspättafilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Viltfärslimpa

    med skogssvampsås, lingon & pressgurka

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Veg

    Sojakorv med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Wok

    Fläskfiléwok med jordnötssås

  • Pasta

    Pastagratäng "Rigatoni" med soltorkad tomat, ost & skinka

Restaurang Matkultur

  • Kycklingragu

    med dragonsås och champinjoner samt saffransris

  • Veckans kött

    Helgrillad fläskfile med potatis och skogssvampstortilla samt lökfrästa bönor och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Flundra med kräftsås och morötter samt friterad spenat

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med pepparrotshollandaise

Wednesday, August 23