Lunch menu

Friday, 25 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad fisk med citronsås, fänkålscrunch samt örtduchesse

  • Gård

    Svartpepparstekt fläskfilé med estragongräddsås och klyftpotatis

  • Äng

    Ricotta- och spenattortelloni med tomat- och zucciniragu och riven ost

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad fläskfilé

    med cognacsås, serveras med ugnsgrillad tomathalva & potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med kall örtsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    Chicken vindaloo serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare

    med bröd, coleslaw, klyftpotatis & tillbehör

  • Varmrökt lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Pan Pizza "Vegetaria"

  • Wok

    Kyckling med svart peppar & ingefära

  • Pasta

    med kyckling, bacon & dijonsenap

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel

    med citronsky samt kaprisaioli och råstekt potatis

  • Veckan kött

    Helgrillad fläskfile med potatis och skogssvampstortilla samt lökfrästa bönor och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Flundra med kräftsås och morötter samt friterad spenat

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med pepparrotshollandaise

Friday, August 25