Lunch menu

Thursday, 17 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Lättrimmad torskfilé med syrad rödlök, dillgräddsky och stompad potatis

  • Gård

    Lasagne al forno med tomatsalsa och lagrad ost

  • Äng

    Vegetarisk lasagne med tomatsalsa och lagrad ost

  • Sallad

    Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Wokad biff

    med bambuskott

  • Kaeng khiao wan gai

    thai gröncurry-kyckling

  • Friterad kyckling

    med sötsur sås eller currysås

  • Indisk

    pepper chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pestomarinerad rostbiff

    med pepparsås & potatisgratäng

  • Ceasarsallad

    med kyckling, parmesan & krutonger

  • Veg

    Broccolibiff med potatisgratäng & pepparsås

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Kyckling

    Tagliatelle med fläskfilé, kantareller & gorgonzola

Restaurang Matkultur

  • Boeuf Bourguignon

    med persiljerostad färskpotatis och citrus creme

  • Veckans kött

    Pluma från rapsgris med rödlökssmör och sockerstekta rotfrukter samt äppelvinägersky

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med krondillsgrädde och musslor samt färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med kryddigt bönris och tsatziki

Thursday, August 17