Lunch menu

Friday, 18 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnstekt dublett på lax och rödspätta med vitvinssås och spenatpotatis

  • Gård

    Fläskfilé, choritzo och bacon i gräddig rosépepparsås samt vildris

  • Äng

    Falafel med kumminyoghurt och ljummen matvetepytt

  • Sallad

    Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Schnitzel cordon bleu

    med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Ga xao xa

    vietnamesisk kyckling med citrongräs)

  • Kaeng phet gai

    thai rödcurry-kyckling

  • Friterad kyckling

    med sötsur sås eller currysås

  • Indisk

    pepper chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise & ärter

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med thai basilika & ingefära

  • Pasta

    med räkor & grönsaker i curry

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Friday, August 18