Lunch menu

Tuesday, 15 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Citronbakad sejfilé med skummig hummersås, rotsaksjulienne och smörsvängd potatis

  • Gård

    Texas chili med guacamole, nachos och ris

  • Äng

    Chili sin carne med guacamole, nachos och ris

  • Sallad

    Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Bandspaghetti med fläskfilé

    färska champinjoner, dijonsenap & dragon

  • Wokad massaman-biff
  • Kaeng khiao wan gai

    thai gröncurry-kyckling

  • Friterad kyckling

    med sötsur sås eller currysås

  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dillmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    chicken kurma, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sprödbakad kummel

    med skagensås

  • Biff Bourgignone

    med ris

  • Veg

    Tortellinigratäng med ädelost, spenat & valnötter

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Tortellinigratäng med skinka & ädelost

Restaurang Matkultur

  • Kyckling "Nicoise"
  • Veckans kött

    Pluma från rapsgris med rödlökssmör och sockerstekta rotfrukter samt äppelvinägersky

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med krondillsgrädde och musslor samt färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med kryddigt bönris och tsatziki

Tuesday, August 15