Lunch menu

Monday, 14 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Bakad hokifilé med kall sås på kräftor och salladslök samt örtpotatis

  • Gård

    BBQ-rubbad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och rostad potatis

  • Äng

    Zuccinifritters med syrlig tomatcreme och rostad potatis

  • Sallad

    Kycklingsallad med pasta, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon & potatismos

  • Moussaka

    med tomat- & ruccolasallad

  • Wokad paneng-currykyckling
  • Kaeng phet gai

    thai rödcurry-kyckling

  • Friterad kyckling

    med sötsur sås eller currysås

  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med dillmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    chicken kurma, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Korv Stroganoff

    med ris

  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med strimlad rostbiff i 4-pepparsås

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork

    med bönris och syrlig lökcreme samt rostad lök

  • Veckans kött

    Pluma från rapsgris med rödlökssmör och sockerstekta rotfrukter samt äppelvinägersky

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med krondillsgrädde och musslor samt färskpotatis

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med kryddigt bönris och tsatziki

Monday, August 14