Lunch menu

Thursday, 10 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fiskgryta med citronaioli, toppad med kräftstjärtar och purjo

  • Gård

    Grekisk färsbiff med feta och oliver, serveras med pepparsås och klyftpotatis

  • Äng

    Grillad citronmarinerad selleri med chilimajonäs och klyftpotatis

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, toppad med rökt lax och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Tacotallrik (svensk blandfärs)

    med tillbehörsbuffé

  • Grillad kycklingfilé

    med rödvinssky toppad med örtaioli, serveras med klyftpotatis

  • Kaeng phet gai

    (thai rödcurry-kyckling)

  • Kaeng khiao wan gai

    (thai gröncurry-kyckling)

  • Malabari chicken

    serveras med ris & raita

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg

    indisk green beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade grönsaker med vårrullar & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rostbiff

    med potatissallad, pickles & rostad lök

  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Högrev med syrlig dillsky

    samt smörglaserade morötter och slungad potatis

  • Veckans kött

    Ceasarpotatissallad med citrongrillad majskyckling

  • Veckans under ytan

    Ceasarpotatissallad med sotad lax

  • Veckans vegetariska

    Ceasarpotatissallad med grillad haullomi

Thursday, August 10