Lunch menu

Wednesday, 9 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad rödspätta med skagensås, citron och dillslungad potatis

  • Gård

    Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar och riven Grana padano

  • Äng

    Vegetarisk Carbonara med frästa rotsaker och riven Grana padano

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, toppad med rökt lax och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk färsbiff

    med grönpepparsås & lingonsylt, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad nötchorizo (70% kött)

    med gurkmajonnäs, serveras med potatismos

  • Kaeng phet gai

    (thai rödcurry-kyckling)

  • Kaeng khiao wan gai

    (thai gröncurry-kyckling)

  • Indisk chicken tikka masala

    med ris & raita

  • Stekt panerad rödspättafilé

    med dansk remoulad-sås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg

    indisk green beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade grönsaker med vårrullar & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff

    med kantarellsås, lingon & inlagd gurka

  • Veg

    Ostpanerad quorn med bearnaise & grilltomat

  • Wok

    Kyckling med sweet chili & ingefära

  • Pasta

    med rökt lax i gräslökssås

Restaurang Matkultur

  • Parmesanstekt kyckling

    med tomat och salviasmörsås samt syrad löksallad

  • Veckans kött

    Ceasarpotatissallad med citrongrillad majskyckling

  • Veckans under ytan

    Ceasarpotatissallad med sotad lax

  • Veckans vegetariska

    Ceasarpotatissallad med grillad haullomi

Wednesday, August 9