Lunch menu

Tuesday, 8 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad torsk med ljummen bulgursallad och brynt smörsås

  • Gård

    Brässerad högrev med mangoglace, chiliskysås samt potatispuré

  • Äng

    Paprikasotad palsternacka med bulgursallad och örtsås

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, toppad med rökt lax och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle

    med kycklingfilé, soltorkade tomater, vitlök & spenat

  • Kaeng phet gai

    (thai rödcurry-kyckling)

  • Kaeng khiao wan gai

    (thai gröncurry-kyckling)

  • Indisk chicken tikka masala

    med ris & raita

  • Stekt panerad rödspättafilé

    med dansk remoulad-sås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg

    indisk green beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade grönsaker med vårrullar & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med tomat-& olivcreme samt grilltomat

  • Veg

    Parmesangratinerad zucchini med tomat- & olivcreme samt grilltomat

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Grillad Kalvfärsbiff

    med gräslöksstuvad potatis samt senapssky och örtslungad kål

  • Veckans Kött

    Ceasarpotatissallad med citrongrillad majskyckling

  • Veckans Under Ytan

    Ceasarpotatissallad med sotad lax

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med grillad haullomi

Tuesday, August 8