Lunch menu

Thursday, 6 July

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Sommarstängt

    1/7-6/8

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (svensk blandfärs)

    med tillbehörsbuffé

  • Flygande Jacob

    (kycklingfilé, bacon, banan, jordnötter), serveras med ris

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad koljafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    pepper chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Spare Ribs

    med BBQ-sås & stekt potatis

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Soyaglaserad Nattbakad bringa

    med äppelslaw samt syrad gurka

  • Veckans kött

    Majskyckling med ragu på rostad potatis puylinser och rökt sidfläsk samt vinägersky

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med dillstuvad färskpotatis babyspenat och citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevre mozzarella och tomataioli

Thursday, July 6