Lunch menu

Wednesday, 5 July

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Sommarstängt

    1/7-6/8

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk färsbiff (svenskt kött)

    med svampsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad falukorv (svenskt kött)

    fylld med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    murgh makhanni (butter chicken), serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff

    med kantarellsås, lingon & inlagd gurka

  • Rostbiff

    med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Veg

    Ostpanerad quorn med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Fläsksida

    med ingerfärspicklad morot och citronyoghurt samt lagerbladssky

  • Veckans kött

    Majskyckling med ragu på rostad potatis puylinser och rökt sidfläsk samt vinägersky

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med dillstuvad färskpotatis babyspenat och citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevre mozzarella och tomataioli

Wednesday, July 5