Lunch menu

Tuesday, 4 July

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Sommarstängt

    1/7-6/8

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle

    med strimlad kycklingfilé, chili, lime & rostad vitlökssås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    murgh makhanni (butter chicken), serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Örtmarinerad laxfilé

    med basilikacreme & broccoli

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & chilibearnaise

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn, cocosmjölk & chili

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Färsbiffar

    med tomatgräddsås och lökfrästa haricote verte och slungad potatis

  • Veckans kött

    Majskyckling med ragu på rostad potatis puylinser och rökt sidfläsk samt vinägersky

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med dillstuvad färskpotatis babyspenat och citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevre mozzarella och tomataioli

Tuesday, July 4