Lunch menu

Monday, 3 July

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Sommarstängt

    1/7-6/8

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med äppelcidersås, serveras med ugnsrostad potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    murgh makhanni (butter chicken), serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk chenna masala

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta

    med raijta, naanbröd & basmatiris

  • Stekt panerad kummelfilé

    med gräslökssås & färsk potatis

  • Veg

    ndisk grönsaksgryta med raijta, naanbröd & basmatiris

  • Wok

    Fläskflé med jordnötssås

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Hantverkskorv

    med ragu på tryffelstuvad kål, färskpotatis och lök samt friterad lök

  • Veckans kött

    Majskyckling med ragu på rostad potatis puylinser och rökt sidfläsk samt vinägersky

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med dillstuvad färskpotatis babyspenat och citronpesto

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevre mozzarella och tomataioli

Monday, July 3