Lunch menu

Thursday, 29 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Citrondoftande fiskgryta med purjo, rädisor och kräftstjärtar samt potatis

  • Gård

    Lasagne al forno med tomatsalsa och riven ost

  • Äng

    Vegetarisk lasagne med tomatsalsa och riven ost

  • Sallad

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita

    med tillbehörsbuffé

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med kall romsås, serveras med fänkålsallad, kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken kolapuri, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fetaostfylld färsbiff

    med basilikasky & tzatziki

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill & vitt vin

  • Veg

    Pastagratäng med ädelost & hackade hasselnötter

  • Wok

    Biffwok med broccoli, chili & strimlad lök

  • Pasta

    Pastagratäng med skinka, ädelost & färsk tomat

Restaurang Matkultur

  • Balsamicobrässerad karré

    med rostat vitlökssmör och ugnsbakade grönsaker

  • Veckans kött

    Fläskfile med rostade grönsaker och balsamicosky samt salzinaaioli

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med tomat och fänkål serveras med saffransailoi och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Paella med halloumi och tomataioli

Thursday, June 29