Lunch menu

Friday, 30 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad fisk med sparris och champinjoner samt gratinerad potatis

  • Gård

    Mixed grill med chilibearnaise, rostad majskolv och klyftpotatis

  • Äng

    Grönsaksfylld vårrulle med curryaioli och jasminris

  • Sallad

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé, chorizo)

    serveras med potatisgratäng & chilibearnaisesås

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med kall romsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken kolapuri, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal thadka

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    "Black & White"

  • Köttfärspaj

    med tomat-& löksallad samt chilicreme

  • Veg

    Grönsakspaj med tomat-& löksallad samt chilicreme

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Pasta

    med rökt lax i gräslökssås

Restaurang Matkultur

  • Pulled Beef

    med BBQ-bakad potatis och chiliaioli

  • Veckans kött

    Fläskfile med rostade grönsaker och balsamicosky samt salzinaaioli

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med tomat och fänkål serveras med saffransailoi och krutonger

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Paella med halloumi och tomataioli

Friday, June 30